Tuesday, January 16, 2007

Bollywood
Intialaisten Bollywood-elokuvien visuaalinen ja värikylläinen maailma on aina kiehtonut minua, vaikken voi väittää yhtään ko. elokuvaa kokonaan katselleeni ja en todellakaan tiedä niistä paljoakaan.
Olin jo unohtanut koko aiheen, mutta onneksi tänään yksi asiakas tiedusteli, että onko meillä koskaan olllut mitään Bollywood aiheisia tuotteita. No niitähän ei ole vielä ollut, mutta luulen, että pian kyllä on. Itselleen asiakas voi toki teettää kassin, T-paidan, tyynyn tai vaikkapa uutuutena neulatyynyn tai rintakorun ihan mistä vaan mieleisestään kuvasta, mutta suoraan näistä kuvista ei voi toki tuotteita painaa, mutta aiheesta voi tehdä omia teoksia.....todella kiehtova visuaalinen maailma.

Tuosta miehen kuvasta tilattiin ekokassi. Hän on intialainen näyttelijä Shahrukh Khan.

Ja lisää tietoa Bollywoodista pitänee tutkia wikipediasta.

4 comments:

SusuPetal said...

Hollywood on aika pliisua kamaa Bollywoodiin verrattuna. Kovin monta Bollywood-leffaa en ole nähnyt, mutta yksi ikimuistoisemmista katsomiskokemuksista oli kauan, kauan sitten Emiraateissa, jossa kävin katsomassa Bollywood-leffaa. Filmissä oli arabiankieliset teksti tietysti, eikä puheesta/lauluista ymmärtänyt mitään, mutta meno oli vauhdikasta ja värikästä.
Yleisö oli samanlainen, trafiikki leffateatterissa oli koko ajan aikamoinen.

Kirsi said...

Vau, se on ollut varmaan aika eksoottinen kokemus...jos vertaa suomalaiseen leffateatteri yleisöön tai leffatarjontaan.

Elean said...

Hehee, olen nähnyt tuon herran kerran Piccadilly Circuksessa Lontoossa! :D Kuvasivat siinä Bollywood-leffaa varsin kotikutoisen oloisin varustein ja ympärillä oli paljon väkeä ihmettelemässä sitä. :) Kiitos, kun muistutit merkinnälläsi hauskasta muistosta. ;)

Oola said...

Aaah Sharrukh on ihastuttava; itse katsonut bollyfilmejä jo vuosia ja ovat kyllä arkeni aromisuola.
Varmasti bollywood-aiheiset tuotteet voisivatkin mennä hyvin kaupaksi; suomessa on kuitenkin ihmeen paljon genren faneja.