Thursday, February 01, 2007

Olisiko kiinnostusta?


Olen suunnitellut kollaasiarkkien tekemistä myyntiä varten, mutta tuli mieleeni, että olisiko kiinnostusta teettää sellaisia omista kuvistasi. Joitakin kuvia ei raaski käyttää, mutta ne voisi tulostuttaa kollaasiarkille.
Mulla on Itkupillissä käytössä lasertulostin, jolla saa todella korkealuokkaisia tulosteita. Sillä on mahdollista myös teettää suurennoksena A4/A3 kokoisia postereita omista kuvistasi tai esim. painattaa niistä kankaalle printtejä.

Kokeilin tässä hiukan, miltä tekemäni Lady ATC:t näyttäsi teeppinä tai kassina (kuva on ihan trikki, kokeilen huomenna miltä noi oikeesti näyttäis).

Tässä kuvassa on vielä A4 arkille tulostettu 9 ATC-korttia ja ydestä tehty suurennos.

Mahdollisuudet on monet, lisää ideoitakin otan mielelläni vastaan.
Kertokaa mielipiteenne.

6 comments:

ansku said...

Mielenkiintoinen idea, jospa jostain omasta ATCeestä ??? Välillä "kiintyy" johonkin omaan korttiin niin siitäpä voisi tehdä jonkun printin. Tai jos tekis ihan varta vasten jonkun itelle tärkeen kollaasin.

Tarangel said...

Loistava idea! Mä oon tosi ihastunut Itkupillin tuotteisiin muutenkin. Mun on pitänyt jo pidemmän aikaa tilata yks kassi, johon olen ihastunut aivan täysillä ja mullahan ei ole koskaan tarpeeksi kasseja.. :)

Sandy said...

Tämä on aivan loistava idea!

Anu *niunau* said...

Kassi on tosi hieno!

Laitetaanko ATC-kortit postiin maanantaina? Vai tuleeko kiire. Olen onnistunu vaan ihmettelemään korttien kanssa, mutta viikonloppuna saisin kasattua ne.

Laetitia said...

I discover your blog too , delightful! (I just visited your other blog and it seems full of treasures ) but I wish I could read you..I leave you I 'm going to visit your other links.

Johanna said...

Nuo on tosi hyvännäköisiä!