Sunday, February 11, 2007

Omatekemät ällöttää, I feel sick!

Tein Flickrissä mosaiikin ATC-korteistani ja minulle tuli paha olo. Joskus omat jutut vaan niin kyllästyttää ja yököttää. Ne on niin omatekemän näköisiä....onks muilla tälläisiä tuntemuksia?

I made mosaic with Flickr-toys. And now I feel sick. Sometimes my own works just cause to vomit. They look so selfmade. Do you have sometimes these kind of feelings?

Sitten vinkki ja linkki: Riepan neuleblogissa on aivan mahtava Blogger-blogipohjan muokkausohje!!!! Kiitos!!!

12 comments:

Tanja/Tarangel said...

Voi tokkiisa on! Mulla on usein sellainen tunne varsinkin korttien kanssa, että en voi sietää niitä, niissä on jotain liikaa tai liian vähän, ei koskaan mikään hyvin :/

ansku said...

Mä kyllä usein kiinnyn joihinkin kortteihin ja haluaisin ite pitää;)Jos en ole tyytyväinen pistän pois, perimmäiseen laatikkoon tai tuunaan lisää, myöhemmin sitten katseen myös uusiks niitä pois pistettyjä ja saatan tuunata.Mut ei mua mitenkään ällötä.

Varjo from Tienpää said...

Tiedän tunteen... Esiintyy sekä kuvataiteellisten että kirjallisten hankkeiden yhteydessä.

Hemmamamma said...

Juu on. ja sitten sitä yrittää räpeltää jotain-ihan-muuta, mistä hiljalleen valuu takaisin entiseen uomaansa...

Kaisa V said...

Joo onhan noita tuntemuksia. Mulla ainakin kamalan usein. En oikein pidä mistään tekeleestäni. Sulla musta on niin ihanan persoonallisia :)

juuli said...

On! Neulominen on niin pitkä prosessi, että ehdin kyllästyä vaatteeseen jo ennen kuin se on päälläni. Langat on onneksi niin nopeataekoisia, että niiden kehrääminen on pelkästään hauskaa. Mutta en silti tee niistä mitään itselleni...mikähän minua vaivaa?!

Mikko Moilanen said...

Hienoa taidetta täällä. Yksi vinkki kokemaasi ongelmaan voisi olla se, että tietyn ajan kuluttua päätät yksinkertaisesti teoksen olevan esim. viimeistelyä vaille valmis. Turha niitä leegoja on loputtomiiin pyöritellä.

*ItkUpiLLi* said...

Kiitos kommenteista, on kiva kuulla, että tunne on tuttu muillekin. :)

Betty Boop said...

Juu. Kyllä on samankaltaisia tuntemuksia. Sitten jotenkin on sellainen tunne aina, että miksi muut osaavat tehdä kaikki paljon paremmin. Muiden tekemät käsityöt ovat vaan niin paljon hienompia kuin omat.

Princess Sparkle said...

jesh! kiva, että täällä on muitakin prinsessoja :D

violet said...

Tuttua on.
Tosin tiedän sen menevän ohi, enkä mää niitä töitäni oikeastaan mitenkään vihaa...kunhan tulee niitä "muut tekee paljon paremmin" juttuja.

Mulle on tuttua myös tuo hemmamamman mainitsema "räpellän tässä hiukan jotakin muuta" -fiilis. Ja sitten takaisin ruotuun!

Kyllä mäkin tämän vuoden aikana mitä olen tehnyt juttuja olen kokeillut monenlaista, mutta alkaa olla aika selvä jo itselle minkä tekemisestä pidän eniten. Ja väkisin en tee sitten yhtään mitään, son varma!

Revontuli said...

Hassua, kun katsoo töitäsi täällä. Nämähän ovat upeita! Mutta kuitenkin, ymmärrän pointtisi. Itseäni vaivaa tuo ajatus eniten saatuani työn viimein etenemään. "Apua, kamalaa, ei tämä olen _yhtään_ semmoinen kuin piti!" Oma luovuuteni on kai kuitenkin niin lapsenkengissä vielä, että töiden valmistuttua pakahdun ylpeydestä, oikeastaan jo vähän ennen sitä. "Minun! Minä tein tämän! Minä osaan!" Ehkä tämä menee ohi, jos päädyn taiteilemaan enemmän. Olen huomannut, että tätä luomisen tuskaa esiintyykin enemmän niillä, joilla on eniten kykyjä. ;-)