Wednesday, April 04, 2007

Siis hei daa!


Digita Collage by Itkupilli

Nyt näkyy olevan keskustelua käynnissä, siitä mikä blogeissa ärsyttää tai mistä pitää. Itse olen sitä mieltä, että kukin tehköön tyylillään ihan mitä vain. Tämähän on siitä ihana foorumi, että jokainen voi osallistua. Ja tekemällä oppii. Monilla on saattanut jäädä esim. oikeinkirjoitustaito ihan unohduksiin käyttämättömänä ja esim. sommittelutaitoa ei ole juurikaan tarvinnut. Blogeissa on monelle avautunut se mahdollisuus, jota ei ennen ole ollut. Ja tässä samalla jokainen on sekä opettaja että oppilas, tietoa ja taitoa saa seuraamalla muita blogeja. Minä olen aika uusi tällä saralla ja aika nööbö vielä, mutta paljon olen oppinut ja saanut ihan uutta inspiraatiota. Ja uusia ystäviä. Aion laittaa piakkoin katsauksen suosikkiblogeistani, pienen kuvauksen kera esittelen minulle mieleisimmät blogit. Sehän voisi olla meemi, esim. 6 itsellesi läheisintä ja kiinnostavinta blogia. (Kuinkahan monta oikeinkirjoitusvirhettä sain mahtumaan tähän tekstiin?)

There has been a conversation going on, about what irritates or gladdens you in other blogs. My opinion is that everybody must be allowed to do what ever they like. This is free forum for everyone. Despite you can't write. I'm so new in this blogworld, but I've got very much inspiration and even new friends.

3 comments:

d-cima said...

Hi Princessa

absolute freedom in blogs!!
that all express.... always

...my opinion is equal to your

Chau

Tatsi said...

Siitä on joskus ollutkin meemi, ei tosin justiisa kuudesta, mutta sellanen, että "piti" tai "sai", miten vaan, listata suosikkejaan. Itse en siihen koskaan lähtenyt mukaan, mihin vetäis rajan mitkä blogit esittelee kun kaikkia seuraamiaan ei missään nimessä vois listata - tai vois, mut kukaan ei jaksais sitä listaa läpi kahlata.

Rita said...

Aika lailla samaa mieltä siitä että kukin tehköön itselleen sopivan blogin. Itse en halua lukea rivoja tekstejä enkä negatiivishenkisiä mutta kai niilläkin on lukijakuntansa. Aina välillä tuntuu että kiinnostavia sykähdyttäviä blogeja ei ole lainkaan, sitten taas löytyy kerralla nippu hyviä :)

Tykkäsin muuten hurjasti sellaisesta balettiharsokuvastasi jonka näin viime viikolla. Siinä oli hurmaava väriyhdistelmä.